Team-buildingȘtim cu toții că oamenii fericiți fac lucrurile mai bine, mai creativ, mai eficient. Probabil vă amintiți cât de fericit erați când dragostea vă trezea dimineața sau cum va simțiți la aflarea unei vești bune, cât de ușor de făcut devin toate. Așa simte fiecare om în parte. Așa simt și angajații dvs. sau colaboratorii, pentru că și ei sunt oameni. Chiar așa, când v-ați întrebat ultima dată angajații dacă sunt fericiți, dacă vin cu drag la serviciu, dacă le place ce fac, cum se simte soția, soțul, copiii? Nu avem dubii că stiți că fără ei nu puteți avea o afacere profitabilă, că oamenii sunt cea mai prețioasă resursă pentru afacerea dvs. Dar nu orice fel de oameni, ci oamenii care vin cu drag la birou, care stiu că pot veni la dvs. cu idei noi, care se simt multumiți și apreciați, nu doar prin vorbe ci și prin fapte. Sunt multe fapte pe care le puteți face pentru oamenii care lucreaza pentru și cu dvs.: din când în când un mic dejun frugal la birou, bilete la teatru, film, o floare de la florăria din drumul spre birou pentru oamenii care sunt femei etc. Aceste mici gesturi transmit că vă pasă și le puteți face fără prea mare efort. Dacă vreti să aveți o echipă unită, prietenoasă, să ajungă să se cunoască mai bine, atunci trebuie să-i ajutați, să-i provocați să facă ceva nou, impreună. Puteți să organizați un teambuilding de câteva zile. Unul provocator care să le deschidă noi perspective, să – și descopere noi abilități, să se descopere și să vă descoperiți reciproc. După o astfel de experineță veți avea nu doar o exchipă mai motivată, mai creativă și mai prietenoasă dar veți avea angajați care vor întelege să fie alaturi de dvs. și să vă sprijine mai mult decât puteți anticipa.
Faceți oamenii fericiti in jurul dvs.!

Vă putem ajuta. Cu asta ne ocupam. Și ne e drag pentru că, așa cum spunea Maya Angelou, „oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita cum i-ai făcut să se simtă”.


Contactați-ne

Aflati noutatile

BUCURESTI

Sediul nostru

Aleea Râmnicu Vâlcea nr. 5-7, Sector 3, Bucureşti
+ 4 0722 440 505

www.you-events.ro

youevents@you-events.ro

YOU EVENTS

Despre noi


Organizăm evenimente corporate și, evident, ne dorim să ajungem pe culmile succesului, dar nu cu orice preț. Vrem să ne aducă plăcere călătoria și să admirăm “peisajele” până ajungem la destinație.


PĂSTRĂM LEGATURA

Urmăreşte-ne

Ne găsiţi şi pe Facebook şi Instagram